بازگشت   انجمن های گفتگوی وصله > فنی مهندسی > IT/ICT > نرم افزار

پاسخ

ابزارهای موضوع نحوه نمایش

قدیمی 12-04-09, 12:50
مسافر آواتار ها
مسافر (غائب!)
معاون فنی!

سپاس ها: 1,212
از ایشان 1,288 بار و در783 پست سپاسگزاری شده است.

نقل قول:
نوشته اصلی توسط lahgor نمایش پست ها
سلامت باشید!
البته در راستای اهداف اینجا ذکر این نکته که برای چه کسانی بدردنخور هست یا نیست، مهمه.
به جای اظهارنظر عجولانه، به این فکر کنید که بعد از این همه پست، به یک نتیجه رسیدید! هرچند نیاز به فکر نداشت!!

یک نکته دیگه در مورد لینوکس، ناتوانی اون تو پخش مولتی مدیا(صوت وتصویر) هست.بطوریکه بعد از نصب، باید وصله پینه های لینوکس رو دانلود و نصب کنید تا بتونید مثلا یک ام پی 3 ساده رو پخش کنید.

ما نفهمیدیم که مسائل لینوکس رو باز کنیم اینجا یا تحت سانسور حرف بزنیم!!! به هر حال، پشیمون شدم، خداحافظ تاپیک لینوکس!

سانسور چرا؟! شما نظراتتونو بگید ما هم نظراتمونو میگیم
ناراحتی نداره مهندس
هیچ سیستم عاملی مطلقا خوب یا بد نیست؛ هر کدوم مزایا، معایب و کاربردهای خاص خودشونو دارن
اینجا علاوه بر بررسی معایب و مزایا، واسه آموزش هم هست، میتونید تجاربتونو در اختیار دیگران بذارید، مثلا همین وصله پینه ها را معرفی کنید و....
ممنون که در بحث شرکت کردید

قدیمی 12-05-09, 01:38
lahgor آواتار ها
lahgor (غائب!)
داره خودمونی میشه

سپاس ها: 9
از ایشان 50 بار و در21 پست سپاسگزاری شده است.
Lightbulb

نقل قول:
نوشته اصلی توسط امیر نمایش پست ها
خب از اونجایی که بین دو نفر از دوستان قدیمی بحث پیش اومده مجبور شدم خودم بیام وسط!

....
عزیز دل برادر، دعوایی پیش نیومده. بحث بالا هم علمی نیست. مربوط میشه به شیوه های برخورد! که توصیه میکنم واسه این موضوعات مهم یه جای درست و حسابی در نظر گرفته بشه. مردم داری حوب چیزیه والله.
کاربرانی که از دوست گرامي lahgor به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند:
امیر (12-05-09)

قدیمی 12-05-09, 01:56
lahgor آواتار ها
lahgor (غائب!)
داره خودمونی میشه

سپاس ها: 9
از ایشان 50 بار و در21 پست سپاسگزاری شده است.
Lightbulb

نقل قول:
نوشته اصلی توسط مسافر نمایش پست ها

سانسور چرا؟! شما نظراتتونو بگید ما هم نظراتمونو میگیم
ناراحتی نداره مهندس
هیچ سیستم عاملی مطلقا خوب یا بد نیست؛ هر کدوم مزایا، معایب و کاربردهای خاص خودشونو دارن
اینجا علاوه بر بررسی معایب و مزایا، واسه آموزش هم هست، میتونید تجاربتونو در اختیار دیگران بذارید، مثلا همین وصله پینه ها را معرفی کنید و....
ممنون که در بحث شرکت کردید
سانسور چرا؟
چونکته من یه پست دادم تیترش هم ویژگی های لینوکس بود. پشت بندش شما اهداف تاپیکو گفتی. ولی نوشته من در راستای همون هدفها بود. من در پست بعدی این موضوع رو متذکر شدم و از اون به بعد دیگه داستان شروع شد!!
بگذریم که بازم داری هدفهای تاپیک رو میدی. او کی. در مورد لینوکس دیگه بد نمینویسیم. و دوستان هم اگر آموزش لینوکس یا تعریف از لینوکس دارند بگذارند اینجا.

من منطقی دارم که میگه چیزی که بلدی رو ول نکن تو محیط! بلکه بذار طالبش بیاد دنبالش و اونوقت هر چی بلدی رو ارزونی کن. خوب طبق همه تجربیات ادامه مباحث این چنینی رو میسپارم به دوستان. تکنولوژی تعطیل. حوزه فعالیتمو میبرم تو یه موضوعات دیگه.

قدیمی 06-13-10, 11:36
کریمی آواتار ها
کریمی (غائب!)
نمی تونه ساکت بشینه!

سپاس ها: 181
از ایشان 135 بار و در86 پست سپاسگزاری شده است.
کریمی به Yahoo ارسال پیام

به به دوستان لینوکس کار و ویندوط کار ! کسی این ورا مک کار و یا یونیکس کار نداریم ؟!

یه سوالی اگه ما از وقتی که دستمون به کی بورد خورد با لینوکس شروع کرده بودیم ، الان می رفتیم سراغ ویندوز ؟
( همین طوری پرسیدم !! )
کاربرانی که از دوست گرامي کریمی به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند:
رضا (06-13-10)

قدیمی 06-13-10, 11:38
کریمی آواتار ها
کریمی (غائب!)
نمی تونه ساکت بشینه!

سپاس ها: 181
از ایشان 135 بار و در86 پست سپاسگزاری شده است.
کریمی به Yahoo ارسال پیام

یه چی در مورد امنیت !
اگه ویندوز و لینوکس رو کنار هم بذارین در نگاه اول لینوکس حفره امنیتی بیشتری داره ولی در نگاه دوم ویندوز !

یه چی دیگه تا بحال شده با ویدوز کار کنید مثلا سی دی رام هنگ کنه کل سیستم تعطیل شه !! ؟
یکی از فرق های لینوکس با ویندوز اینجاس ! اگه همچین مشکلی با لینوکس براتون خورد کاری نداره یه شل دیگه باز می کنید و ادامه کار ها ...

این فرق ناشی از نوع کار دو سیستم عامل با سخت افزار هستش ! که به نظرم کار لینوکس بهتره !
2 کاربر از دوست گرامي کریمی به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند:
مسافر (06-13-10), رضا (06-13-10)

قدیمی 06-13-10, 13:09
مسافر آواتار ها
مسافر (غائب!)
معاون فنی!

سپاس ها: 1,212
از ایشان 1,288 بار و در783 پست سپاسگزاری شده است.

نقل قول:
نوشته اصلی توسط کریمی نمایش پست ها
به به دوستان لینوکس کار و ویندوط کار ! کسی این ورا مک کار و یا یونیکس کار نداریم ؟!

یه سوالی اگه ما از وقتی که دستمون به کی بورد خورد با لینوکس شروع کرده بودیم ، الان می رفتیم سراغ ویندوز ؟
( همین طوری پرسیدم !! )
احتمالا مثل الان كه اغلب! به ويندوز وفادار موندن، اغلب! به لينوكس وفادار ميموندن و متخصصين و افرادي كه ميخوان بيشتر ياد بگيرن و.. ميرفتن سراغ ويندوز
ولي اينكه چقدر از اين كوچ! ابراز خوشنودي ميكردن.. نميدونم
شايد كم
شايد هم..
2 کاربر از دوست گرامي مسافر به دليل اين نوشته سودمند سپاسگزاري کرده اند:
کریمی (06-14-10), رضا (06-13-10)

قدیمی 06-13-10, 20:14
رضا آواتار ها
رضا (غائب!)
مدیر سایت

سپاس ها: 496
از ایشان 344 بار و در177 پست سپاسگزاری شده است.
رضا به Yahoo ارسال پیام

نقل قول:

( همین طوری پرسیدم !! )
صد در صد! مخصوصا اگر سی دی ویندوز 500 تومن بود ولی برای لینوکس باید 3 الی 5 تا سی دی میگرفتی! تازه هیچی برنامه و درایور هم توش نباشه! و با کمترین سخت افزارها سازگار باشه. (البته الان که این طور نیست لینوکس) من خودم از کسانی هستم که از اول که دستم به کیبورد خورده پای داس بودم و مین فریم. 8 سالم بود اون موقع ها. بعد که ویندوز اومد و داس منسوخ شد تو مدرسه به هر کی میگفتم برای یادگیری کامپیوتر نیازی به یادگیری داس نیست بهم میخندید! بعد که میرفتن کلی وقت پای داس صرف میکردن و بعد به ویندوز میرسیدن میدیدن خط فرمان هیچ تشابهی با گرافیک ویندوز نداره! تازه میفهمیدن نیازی نیست اول دستت به داس بخوره!! به هر حال اگر ویندوز قفل شکسته موجود بود با این حجم زیاد برنامه های کاربردی و سازگاری با انواع سخت افزارها خودبخود کاربرها به سمت ویندوز کشیده میشدن.

نقل قول:
یه چی در مورد امنیت !
اگه ویندوز و لینوکس رو کنار هم بذارین در نگاه اول لینوکس حفره امنیتی بیشتری داره ولی در نگاه دوم ویندوز !

یه چی دیگه تا بحال شده با ویدوز کار کنید مثلا سی دی رام هنگ کنه کل سیستم تعطیل شه !! ؟
یکی از فرق های لینوکس با ویندوز اینجاس ! اگه همچین مشکلی با لینوکس براتون خورد کاری نداره یه شل دیگه باز می کنید و ادامه کار ها ...

این فرق ناشی از نوع کار دو سیستم عامل با سخت افزار هستش ! که به نظرم کار لینوکس بهتره !
صد در صد با شما موافقم. هر چند که هسته های ویندوز از NT 5 به این ور خیلی بهتر شدن ولی هنوز حرف اول پایداری رو لینوکس میزنه!

پاسخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

قوانین ارسال